Condicions de venda

Abast

Els següents termes generals i condicions de “Calicot”, s’ apliquen a la seva comanda en la versió vigent en el moment de realitzar la comanda. Els següents termes i condicions s’apliquen exclusivament a contractes / comandes fetes a través de la botiga online (calicot.cat).

Contracte / comanda

Vostè fa una oferta vinculant a Calicot a l’a seleccionar «Finalitzar compra » en el pas 3 de el procés de compra, i després haver-nos facilitat les dades necessàries. Un cop realitzada la comanda, li enviarem un correu electrònic confirmant haver-lo rebut, a més de les seves dades (confirmació de recepció).

El contracte de compravenda conclou en el moment de l’enviament del producte. Si l’article sol·licitat no està disponible, ens reservem el dret de lliurament. En aquest cas, l’informarem en el termini més breu possible i li reemborsarem el pagament rebut immediatament. Vostè pot seguir l’estat de la seva comanda a través de les seves comandes en «El meu compte».

Identitat de la part contractant
El contracte se celebra, llevat que s’indiqui expressament el contrari amb:

Cristina Garcia Jerez
Nom Comercial : Calicot
45490165-Y
Carrer Francesc Salvans 35, local 4
08225 Terrassa
Barcelona

Emmagatzematge de el contracte / emmagatzemar les seves dades de comanda 
La informació de la seva comanda s’emmagatzema per part de Calicot. Si desitja tenir una còpia en paper, pot imprimir la «Confirmació de la comanda». Aquesta apareixerà a la pantalla després d’haver finalitzat la comanda. També rebrà un correu electrònic a la safata d’entrada amb tots els detalls rellevants de la seva comanda, que també pot imprimir.

Enviaments i costos
El lliurament dels articles comprats en Calicot es realitza en el seu domicili (o una altra direcció que triï) mitjançant la nostra empresa de missatgeria associada. El servei de missatgeria pot variar, i fins i tot pot ser realitzat pel propi personal de Calicot
El termini perquè li arribi l’enviament dependrà de l’stock existent del producte. En alguns casos el producte haurà de ser elaborat/modificat específicament en funció dels requieriments de la comanda

Les despeses d’enviament variaran en funció de la població de destinació.

No es fan enviaments a les Illes Canàries.

Venciment de Pagament / Reserva de propietat 
Oferim les següents formes de pagament:

• Targeta de crèdit i dèbit (Visa, Mastercard)
• PayPal
• Transferència
• Efectiu (recollida a botiga)

 Preus

Tots els preus estan en euros i inclouen l’IVA legal a un percentatge de l’21%. S’aplica l’IVA vigent en el moment en què es realitza la comanda. Reservat el dret d’escollir el règim de pagament en alguns casos. Els articles lliurats són propietat de Calicot fins que es realitzi el pagament total.

Garantia
Si rep un article defectuós pot tornar-lo en qualsevol moment o per e-mail oficina@calicot.cat, de dilluns a divendres de 09:00 a 19:00 h, excepte festius. Calicot substituirà l’article defectuós o, en el cas que aquesta substitució no sigui possible, li reemborsarà el preu dels articles en la mateixa forma de pagament amb la qual va realitzar la comanda.

Desistiment
Dret de desistiment

Vostè té dret a rescindir el contracte en catorze dies en cas de rebre un producte que no s’acordi en les especificacions mostrades, o per un defecte de fabricació demostrable

El termini de desistiment és de catorze dies a partir de la data en la qual vostè, o el seu representant autoritzat, que no pot ser el transportista, hagi pres possessió dels articles.

Efectes del esistiment

Si rescindeix aquest contracte, li hem de tornar tots els pagaments que hem rebut de vostè, incloses les despeses d’enviament, en un termini màxim de cinc dies a partir de la data en què es rebi la notificació sobre la seva rescissió de contracte amb nosaltres. Per a aquesta devolució, es farà servir el mateix mètode de pagament que vostè va utilitzar en la transacció original. Podrem retenir el reemborsament fins que haguem rebut de nou els articles retornats, o fins que s’hagi demostrat que ha tornat els articles, depenent del que passi primer.

Vostè haurà d’enviar o retornar l’article sense demora i, en qualsevol cas, com a molt tard en un termini de catorze dies a partir de el moment en que vostè ens notifiqui la rescissió d’aquest contracte. El termini es compleix si envia l’article abans de l’termini de catorze dies. Nosaltres assumirem el cost de la devolució dels articles. Vostè només haurà de pagar per qualsevol disminució de valor dels articles, si aquesta pèrdua de valor no està causada per la necessitat de comprovar la naturalesa, les característiques i el funcionament dels productes.

Queixes / Resolució de conflictes

Pots presentar les teves queixes a la següent adreça de correu electrònic: oficina@calicot.cat

Resolució de litigis en línia en matèria de consum d’acord amb l’Art. 14.1 de l’Reglament (UE) 524/2013: La Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

& nbsp;

Divisibilitat
Si alguna disposició d’aquests Termes i Condicions no és aplicable, s’aplicaran les disposicions legals en lloc de la disposició invàlida. La validesa de la resta de termes i condicions no es veu afectada en cap cas.

Identificació el proveïdor 
Cristina Garcia Jerez
45490165-I
Carrer Francesc Salvans 35, local 4
08225 Terrassa
Tel .: 647.347.948
(Dilluns a Divendres  de 09:00 a 19:00 h, excepte festius)

 

Desplaça cap amunt