Vestuari escolar i professional
La nostra feina va més enllà de proveir vestuari i uniformes. Calicot t’ajuda perquè tinguis la millor imatge corporativa. Tenim experiència en assessoria d’imatge i un taller propi de confecció.

Qui som

Calicot neix a Terrassa, inspirada en el passat industrial i tèxtil de la ciutat, amb la voluntat d’assessorar i vestir a escoles, empreses i professionals de tots els sectors per tal de, a través de la imatge i indumentària, poder transmetre els seus valors corporatius. Amb un taller propi amb més de 25 anys d’experiència juntament amb les millors marques i amplis coneixements en imatge personal i corporativa, oferim un ventall complet de peces de roba, uniformes i complements personalitzables per tal de satisfer les necessitats de tots els nostres clients.

Empreses i professionals

La imatge corporativa ha esdevingut un element bàsic per a posicionar-se en el mercat i diferenciar-se de la competència. Calicot sap com transmetre els valors de la teva empresa a través del vestir. Deixa’t assessorar pels nostres experts i descobreix què pot fer Calicot per la imatge del teu negoci. Des de peces bàsiques fins a indumentàries úniques i exclusives, vestim tota mena de professionals i sectors amb dissenys actuals, funcionals, versàtils, de qualitat, personalitzats i totalment adaptats a les demandes dels nostres clients.

Escoles, instituts i centres de formació

Des d’escoles bressol fins a universitats, disposem del més complet catàleg per a alumnes en qualsevol de les seves etapes educatives: xandalls, bosses, motxilles, bates d’escola, de menjador, de laboratori i cicles formatius (sanitat, estètica…).

Visita la nostra botiga a Terrassa o fes la teva comanda a través del nostre web (properament).

Desplaça cap amunt
Scroll to Top