chef

Mascaretes reutilitzables a Terrassa. Característiques i especificacions

A continuació trobareu un enllaç al document en castellà que hem elaborat, on trobareu les Característiques i especificacions corresponents a les nostres mascaretes reutilitzables confeccionades a Terrassa. Tant les mascaretes com la documentació, han estat elaborades seguint l’estàndard de normalització proposat per l’especificació UNE 0065, de l’abril de 2020.

Per accedir al document, cliqueu al següent enllaç: Mascaretes Calicot

En aquest document es descriuen les especificacions, els protocols de col·locació i canvi de les mascaretes i altres normes i recomanacions, per tal que tingueu tota la informació al vostre abast.

Per a dubtes, peticions o comandes de mascaretes reutilitzables, gel hidroalcohòlic o altres, podeu contactar a l’email info@calicot.cat on us atendrem amb la major brevetat possible.

La nostra botiga de Terrassa continua tancada, però seguim atenent comandes en remot. En aquests moments, estem posant totes les nostres energies en oferir-vos el millor servei per tal de tornar aviat a la normalitat. I volem donar-vos les gràcies per donar suport al comerç local agrair les vostres comandes.

Cuideu-vos. Cuidem-nos.

Equip Calicot.

 

 

Share this post

chef

Mascaretes reutilitzables a Terrassa. Característiques i especificacions

Compartir

Desplaça cap amunt