Calicot Vestuari Laboral 2020

Vestuari laboral 2020: tendències a tenir en compte

El nou any sempre ve acompanyat de novetats en la major part dels àmbits de la nostra vida. La roba i la uniformitat també es veuen influenciades per aquest canvi. Avui us avancem algunes d’aquestes tendències en vestuari laboral 2020.

A Calicot ens agrada estar sempre al dia per tal d’oferir el millor i més actualitzat servei als nostres clients. És per això que avui us proposem conèixer algunes de les novetats pel que respecta al sector tèxtil i en concret, a les previsions sobre vestuari laboral 2020.

Sostenibilitat i ecologia per bandera

Cada cop queda més patent i som més conscients de la necessitat de cuidar i revertir la situació del nostre planeta. És per això que aquest any, les innovacions se centraran en la sostenibilitat i l’elaboració de teixits tècnics i ecològics. Entre les iniciatives es trobaran l’elaboració de teixits amb fibres naturals de cultius orgànics i també el reciclatge d’alguns materials com els polièsters.

La importància d’una bona imatge corporativa

Diferenciar-nos i posicionar-nos dins del mercat reflectint la personalitat, valors i caràcter de la nostra empresa és fonamental si volem que els nostres consumidors ens tinguin en compte. Per tal que aquests tinguin una imatge positiva del nostre negoci, cal fer servir tots els recursos que tinguem al nostre abast. Un d’ells és la roba laboral. Com hem anat veient en els darrers anys, els uniformes deixaran de considerar-se simple roba de treball per convertir-se en un dels instruments més importants de comunicació en el punt de venda a l’hora de transmetre una imatge homogènia i actualitzada.

Classic Blue, el color escollit per Pantone per al 2020

El to 19-4052 anomenat com “Classic Blue” ha sigut l’escollit per representar l’any 2020. Segons la companyia, aquest ha estat escollit degut a la seva capacitat per “aportar calma, confiança i la connexió que les persones poden estar buscant en un entorn global incert.” Veurem la influència d’aquest color en el que respecta al vestuari laboral? Probablement.

Vestuari Laboral Blau 2020 Vestuari Laboral Blau 2020

Share this post

Calicot Vestuari Laboral 2020

Vestuari laboral 2020: tendències a tenir en compte

Compartir

Desplaça cap amunt