CALÇAT LABORAL I DE SEGURETAT

A la feina no te la juguis. Treballa amb màxima seguretat i comoditat: J'Hayber en sap i Calicot també

J’Hayber Works, un dels nostres proveïdors de calçat laboral, és una marca de sabates amb més de 40 anys d’experiència en el sector. La seva línia de calçat laboral de seguretat té com a objectiu principal la protecció del treballador a través de la innovació tecnològica aplicada a materials resistents i de qualitat. 

J’Hayber Works col·labora amb diferents instituts com l’Institut de Biomecànica de València (IBV) i l’Institut Tecnològic de Calçat i Conexas (INESCOP) creant models atractius i amb totes les garanties de seguretat. 

El calçat de seguretat i les botes per al treball són reconegudes per la seva alta protecció i per la seva capacitat de resistir situacions externes extremes, adaptant-se totalment a les necessitats del treballador, ja sigui en condicions de fred, foc o pluja. 

Dins de la seva àmplia varietat de productes, trobem la línia J’hayber pro, una nova línia de productes fora del calçat de seguretat, que ofereix calçat de confort antilliscant i transpirable, amb plantilles infinity comfort Insole per a ús professional diari. 

CARBONO S3 SRC

GRAFENO S3 SRC

OSMIO S1P SRC

COBRE 2.0 S1P SRC BLANCO/GRIS

COBRE 2.0 S3 SRC NEGRO/AZUL

COMFORT S1P SRC

CHICAGO S3 SRC

INDIANAPOLIS S1P SRC

INDIANAPOLIS S1P SRC

MAVERICK SP1 SRC

NEW CADMIO S3 SRC

NEW CELTIC S3 SRC

EAGLE S1P HRO SRA

GOAL S1P HRO SRC GRIS

GOAL S1P HRO SRC NEGRO

BOLT S1P HRO SRC

BOLT S1P HRO SRC

FUJI S3 HRO SRC

ZEUS BLANCO

ZEUS NEGRO

ALPES

EVEREST

FUJI S3 HRO SRC

CRETA BLANCO PRO

CRETA NEGRO PRO

MYKONOS BLANCO PRO

Desplaça cap amunt